Toegang van en naar metroperron B (richting Schiedam Centrum) vanaf 14 mei via tijdelijke opgang Prins Alexanderlaan

In het nieuwe station komen trein en metro samen onder één dak. Om dit te realiseren, voeren we vanaf 14 mei aanstaande werkzaamheden uit op en langs metroperron B richting Schiedam Centrum. We sluiten daarom de huidige toegang nabij de overgang af en richten een gedeelte van het metroperron in als bouwterrein. De metro richting Schiedam Centrum blijft rijden volgens de normale dienstregeling. Metroreizigers bereiken het metroperron via een tijdelijke toegang aan de Prins Alexanderlaan. We geven de looproute aan door middel van borden. U kunt in- en uitchecken bij deze tijdelijke toegang. Deze situatie duurt tot het einde van de bouw van het nieuwe station.

Ook voor treinreizigers richting Rotterdam Centraal wijzigt de looproute per 14 mei. Meer informatie leest u hier.

Faseringsplan RTA_04-2019.jpg
Comment