Vanaf 14 mei as.: Toegang van en naar treinperron 2 (richting Rotterdam Centraal) via tijdelijke opgang busstationzijde

Vanaf dinsdag 14 mei aanstaande is de oude stationshal niet meer toegankelijk voor reizigers. Ook aan de busstationzijde wordt de hal ingericht als bouwterrein, zodat de aannemer kan starten met de realisatie van de nieuwe stationshal aan deze zijde. Treinreizigers bereiken het perron voor de treinen richting Rotterdam Centraal vanaf 14 mei via een tijdelijke toegang (trap en lift) buiten het station. Deze situatie duurt ongeveer tot eind van het jaar.

Gevolgen voor reizigers en gebruikers

Treinreizigers die aankomen of vertrekken van spoor 2 (trein naar Rotterdam Centraal) maken gebruik van een tijdelijke buitentoegang (trap of lift) aan de busstationszijde (Marten Meesweg). We geven de looproute aan door middel van borden, de eerste dagen zetten we in de spits ook medewerkers in om u te helpen. Bij deze tijdelijke toegang kunt u in- en uitchecken en uw OV-chipkaart opladen. Houdt u rekening met een langere overstaptijd tussen metro en trein.

Ook voor metroreizigers richting Schiedam Centrum wijzigt de looproute per 14 mei. Meer informatie leest u hier.

Faseringsplan RTA_04-2019.jpg
Comment