Wekelijks inloopspreekuur: donderdag 10.00-12.00 uur

De verbouwing van het station brengt de nodige veranderingen met zich mee: in looproutes, fietsparkeerplekken, en parkeermogelijkheden. Daarnaast brengen de bouwwerkzaamheden soms hinder, zoals geluid en transporten met zich mee. Heeft u vragen over de werkzaamheden of wilt u meer weten over de verbouwing en hoe we deze aanpakken? U bent van harte welkom op ons inloopspreekuur! Dit vindt iedere donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur plaats in de bouwkeet van aannemer Averesch. U vindt deze keet in de Eridanusstraat, nabij de tijdelijke opgang naar spoor 1 (richting Gouda/Utrecht).

U kunt uiteraard ook een afspraak maken met de omgevingsmanager. Belt u daarvoor met Angele Henselmans, 06-57 53 53 63 of vult u het contactformulier in.